Waar ontmoet je andere singles?

Heb je het ook gehad met het online daten wil je weer op een ouderwetse, inmiddels weer hippe, manier mensen ontmoeten om mee te flirten en meer? Dan hebben we hier voor jou een aantal tips waar je buiten het internet om mensen kunt ontmoeten zonder gebruik te maken van allerlei sites en apps.

De sportschool is een plek bij uitstek om andere singles te ontmoeten.

Ontmoet mensen met dezelfde hobby’s als jij

Wanneer je mensen ontmoet met dezelfde passie voor iets waar jouw interesse ook voor aanwezig is is het ijs snel gebroken want je hebt gelijk een onderwerp om over te kletsen. Vermoedelijk weinig kans om iemand te ontmoeten op een postzegelverzamelbeurs, maar je zou je kunnen opgeven voor een cursus Italiaans, Portugees of Spaans om zomaar wat swingende talen van de romantiek te noemen. Gegarandeerd dat er andere singles aanwezig zijn die een drankje na een avond blokken wel kunnen waarderen.

Ook dansles is weer helemaal in en wat doorbreekt nu meer de gereserveerdheid die ons Nederlanders totaal niet vreemd is dan een avondje met elkaar zwetend de salsa te dansen. Is een salsa of merengue dansen te exotisch voor dan zou je de liefde van je leven ook kunnen ontmoeten op stijldansen. Het gaat erom dat je iemand ontmoet met min of meer dezelfde inslag als jezelf.

Sportieve mensen ontmoeten elkaar in de sportschool

Veel vrijgezelle vrouwen en mannen gaan naar de sportschool om een nieuwe start te maken en zijn altijd in voor een praatje en een flirt. Doordat we ons samen allemaal in het zweet werken heeft het iets ontspannends naar elkaar toe. Sommige wetenschappers gaan zelfs zover dat het vergelijkbaar is met seks en doordat je je inspant komen er bepaalde stoffen vrij in je hersenen die ook vrij komen wanneer de liefde wordt bedreven. Daardoor is er sneller contact gemaakt tussen de twee seksen op een sportschool dan bijvoorbeeld in een bar of in de trein.

Politiek, levensbeschouwing en flirten

Ben je niet zo sportief of beoefen je liever hersengymnastiek dan zou je lid kunnen worden van een politieke partij of een levensbeschouwingsgroep waar je samen kunt discussiëren over de maatschappij of bijvoorbeeld het behoud van de natuur. Normaal zouden we adviseren om politiek buiten elke relatie te houden en zeker wanneer je iemand voor het eerst ontmoet in een bar niet beginnen over links of rechts zijn, maar wanneer je op dezelfde golflengte zit kon een gedeelde passie er wel eens voor zorgen dat de vonk veel sneller overspringt.

Of wel via het internet maar dan met een twist?

Tja en dan is er nog steeds het internet waar we eigenlijk vanaf wilden. Maar wat als er via het internet een ontmoeting geregeld wordt. Zo organiseren sommige sites bijeenkomsten voor hun leden en kun je op good old Facebook lid worden van een single pagina bij jou in de buurt om andere vrijgezelle leden uit dezelfde regio te ontmoeten. Dan spreek je af via het internet, maar leer je elkaar in het echt kennen.

Vermoedelijk gaan we nooit meer terug naar het ouderwets elkaar ontmoeten op straat, in een bar of op de plaatselijke sportclub? Althans niet zonder het internet als koppelaarster.

Bericht auteur: Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.