Man krijgt na scheiding alles

Laten we eerlijk zijn zelfs anno 2019 is het nog steeds meestal de man die aan het kortste eind trekt wanneer er een scheiding wordt uitgesproken. Dit was echter niet het geval voor Jeroen M uit Zutphen. Toen de scheiding van Jeroen en zijn vrouw Chantal werd uitgesproken kreeg Jeroen alles, maar dan ook echt alles toegewezen. Zowel het huis, de auto en zelfs een boot kwam in zijn handen terecht.

Dit is zeker opmerkelijk aangezien het feit dat Chantal degene was die een fortuin, geërfd van haar vader, meenam in het huwelijksbootje zes jaar daarvoor. Desondanks wees de rechter dit keer alles toe aan de man.

Vreemd gaan wordt altijd gestraft

De reden was namelijk dat Chantal constant vreemd ging via een bepaalde website op het internet die bekend staat om af te spreken puur om met elkaar naar bed te gaan. Via deze site spreken mannen en vrouwen vaak af in hotels en soms gewoon op parkeerplaatsen. Zo ook Chantal die een zeer populair profiel had op de site en dus regelmatig afsprak met mannen en jongens vaak stukken jonger dan haarzelf.

Zij ging vreemd via een bekende website.

Seksverslaving

Frappant was wel dat Jeroen nooit doorhad dat Chantal altijd vreemd ging en de scheiding aanvankelijk in gang werd gezet door Chantal. Zij had via het internet namelijk een minnaar gevonden die veel beter bij haar seksverslaving zou passen en wilde daarom zo snel mogelijk van haar man Jeroen scheiden.

Jeroen die maar niet begreep waarom zijn vrouw na zes jaar huwelijk plotseling wilde scheiden heeft nog van alles geprobeerd om het huwelijk te redden. Natuurlijk wist hij af van de seksverslaving waar zijn vrouw aan leed, echter wilde deze er nooit voor in therapie aangezien ze het niet als een probleem zag. Het komt veel voor bij verslaafden dat ze hun verslaving niet als een probleem zien en het gaan normaliseren. Zo ook Chantal die het maar wat normaal vond om elke avond een pornofilm te kijken en voorstellen deed aan Jeroen om er andere mensen bij te betrekken.

Privédetective

Jeroen wilde toch het fijne weten en heeft via een goede vriend een privédetective ingeschakeld. Deze kwam er al snel achter dat Chantal naast haar nieuwe minnaar er nog twee op na hield allemaal via de bekende datingwebsite gevonden. Waarom Jeroen er zelf niet achter was gekomen? Soms willen mensen gewoon de waarheid niet zien aldus de privédetective die graag anoniem wil blijven.

Rechter was duidelijk

De rechter was zeer duidelijk en gaf een toelichting tijdens de uitspraak van de scheiding waarbij vrijwel alles aan Jeroen werd toegewezen. Ook al had Chantal zes jaar daarvoor het meeste kapitaal meegenomen in het huwelijk kreeg Jeroen alles toegewezen om het feit dat hij er namelijk alles aan gedaan had om niet alleen het huwelijk te redden, maar ook ook Chantal zelf. Dit door haar proberen te helpen van haar seksverslaving af te komen. Chantal daarentegen wilde niets van therapie weten en ging vrolijk verder met een losbandig leven via de bekende datingwebsite.

Jeroen woont tegenwoordig samen met zijn nieuwe vriendin en heeft het huis, de auto en de boot verkocht. Hij wil niets bezitten wat hem herinnert aan de tijd met Chantal.

En Chantal? Die heeft haar laatste minnaar alweer aan de kant gezet voor een nieuwe vlam. Haar profiel is nog steeds actief op de site www.stouteflirt.nl.

Bericht auteur: Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.